logo.png


REDITEC s.r.o.,

Budatinska 3230/16, 851 04, Bratislava,

Slovakien (dies ist keine Rücksendeadresse)

ID: 53631684

USt-ID: 214/186/09742

MWST-Nr.: SK2121449011

MWST-Nr.: CZ685681876


Injectec sysslar med försäljning av nya och renoverade insprutningsmunstycken. Affärer bedrivs över hela världen.

Vårt erbjudande om produkter omfattar både nya och renoverade bränsleinsprutare. Varutan växer ständigt. Vi distribuerar för närvarande bränsleinsprutare från BOSCH, VDO Siemens, DENSO, Delphi och Caterpillar. Största delen av våra bränsleinsprutare tillverkas eller renoveras antingen direkt i Tjeckien, i Slovakien och eller i länder från det centrala europeiska industriområdet.

Export och Transport

Alla order för export behandlas noggrant. Därför är exportdokument alltid beredda på beställningsspråket. Självklart finns försändelsen försändelse vid förlust eller skada. 

Kundnöjdhet

 Kundtillfredsställelse är mycket viktigt för oss. För alla våra bränsleinsprutare ger vi en garanti som inte är begränsad av antalet reste kilometer. Injektorn garanterar också säker leverans av varor. Om transportföretaget förlorar eller skadar förpackningen, får produkten kommer att återbetalas, helt gratis. 

Som en del av vår verksamhet kan vi hantera order med minimala felräntor. Det betyder faktiskt att vår egen omfattande databas gör det möjligt för oss att verifiera att kunden beställer rätt bränsleinsprutare för sin bil. Våra operatörer kan snabbt svara potentiella brister och justera ordern efter överenskommelse med kunden. 


Global Contacts  +420-734 817 201

Om din fråga gäller ej levererade varor, vänligen kontakta oss via formuläret i beställningsdetaljen.