Skydd av dina personuppgifter är en prioritet för oss.

Skyddet av dina personuppgifter är mycket viktigt för oss. Därför gör vi vårt bästa för att skydda din integritet mot eventuellt missbruk och använda det endast om det behövs och på ett sätt som inte orsakar någon skada. Därför vill vi informera dig om hur vi behandlar och lagrar de uppgifter du ger oss under vår affärsrelation och webbplatsens funktion. Informationen nedan är avsedd att informera dig om hur vi arbetar med allmän statistisk information samt personuppgifter och vår användning av cookies. Du kommer också att få reda på överföring av personuppgifter till tredje part. Vi meddelar härmed att alla uppgifter som tillhandahålls hanteras i enlighet med gällande tjeckisk och EU-lagstiftning (GDPR).

 

Allmän statistisk information och dess användning

Varje gång du besöker vår injectec-webbplats, har vi några statistiska data som vidare bearbetas och samlas in. Enligt lagen ingår dessa uppgifter i kategorin "Allmän statistisk information" och deras användning och bearbetning regleras alltid av gällande lagstiftning. Det gör det också möjligt för oss att se om kunden besöker webbplatsen för första gången (unikt besök) eller upprepade gånger. All statistisk information behandlas i bulk, inte individuellt. Som ett resultat kan vi ha omfattande data för en given period eller för en given produkt och en undersida. Det är viktigt att betona att vi inte förvärvar eller behandlar personligt identifierbara data för besökare eller kunder för statistiska ändamål.

 

Vad är den statistiska informationen vi får?

Vi bryr oss om allmän statistisk information. Baserat på det kan vi få en översikt över produkt popularitet, webbplatsbesök, e-shop och, naturligtvis, arbetsbelastningar. På grundval av denna information kan vi följaktligen korrigera produktbjudandet och förbättra vår webbplatss övergripande prestanda.

 

Vad kan vi inkludera bland allmän statistisk information?

Allmän statistisk information är ett ganska brett koncept, som endast mycket få förstår fullständigt. Därför vill vi informera dig om att denna information omfattar:

      - Webbplats trafik

      - Tid spenderad på hemsidan

      - Den tid som besökaren spenderade på webbplatsen

      - Uniktheten av besöket eller dess frekvens

 

Personliga identifieringsdata och deras samling

När vi hanterar distribution och försäljning av injektorer använder vi några av dina personuppgifter för vår verksamhet. Naturligtvis använder och bearbetar vi dessa uppgifter baserat på ditt samtycke. Tyvärr är det inte möjligt att beställa produkterna utan att lämna personuppgifter. Köparna behöver emellertid inte känna sig oroade för att vi kommer att tillhandahålla denna information till andra parter utan deras kunskaper och samtycke eller sälja dem. Personuppgifter är säkra i vårt land och används endast vid behov, till exempel för att sluta köpeavtalet och skicka varorna till din valda adress.

 

 

GDPR

Allmänna databeskyddsförordningen (GDPR)

 

Vad är GDPR för personuppgifter?

Personlig information avser all information som rör en viss individ, det vill säga den information enligt vilken en viss person kan identifieras. För att ge ett exempel innehåller personuppgifter namn, kön, ålder, födelsedatum, personlig status, IP-adress, organisationsdata, e-postadress, telefonnummer eller annan identifieringsdata. Det handlar bland annat om information om bankkonton, betalkort eller kakor.

Vi har redan en konsekvent nivå av dataskydd och säkerhet. Vi beslutade dock att förbereda GDPR i förväg före april 2018.

 

Steg vi var tvungna att ta:

   - Riskbedömning - Vi utförde en företagsundersökning och kontroll för att identifiera och bedöma vilka personuppgifter vi äger, varifrån det kom och hur och varför det behandlas och vem har tillgång till det

   - Politik och förfaranden - Vi har infört nya policyer och praxis för integritet för att uppfylla GDPR-krav med tillämpliga dataskyddslagar.

Utöver dessa policyer och rutiner riktade vi ett mail till alla berörda personer för att följa rätten att få tillgång till personlig information. Du kanske vill veta:

   - vilken personlig information vi har om dig som kund

   - Syftet med bearbetningen

   - personuppgifter kategorier

   - hur länge informationen kommer att lagras

   - De mottagare till vilka denna information kommer eller kommer inte att meddelas

 

Rätt att radera:

Dessutom har våra kunder rätt att begära radering av personuppgifter eller begränsningen av behandlingen i enlighet med lagar om skydd av personuppgifter samt rätten att lämna in ett klagomål. För det första alternativet har vi förberett en omedelbar radering av personuppgifter på vår hemsida. Med den här funktionen kan du ta bort din personliga information genom att bara trycka på en knapp i din kundtjänst. Radering sker omedelbart, även på servernivå. Efter sådan borttagning av personuppgifter har vi inga andra personuppgifter än en e-postadress och ett krypterat lösenord. Dessa data används för att styra kundkontot. Om du inte vill fortsätta använda ditt konto, skicka bara en e-postförfrågan om du vill ta bort eventuell återstående personlig information. Denna begäran kommer att accepteras utan otillbörlig fördröjning inom 72 timmar och all personlig och organisatorisk data för det kontot kommer att tas bort permanent från vår server.

Vi strävar efter att säkerställa säkerheten och skyddet av behandlade personuppgifter enligt dataskyddsbestämmelserna till dags dato. Vi har alltid haft ett effektivt dataskyddsprogram, men vi inser behovet och betydelsen av att uppdatera och utvidga detta program för att uppfylla GDPR-krav. Vi tar allvarligt integritet och säkerhet för allas personuppgifter och tar alla försiktighetsåtgärder för att skydda och säkerställa dessa uppgifter i enlighet med detta. Vi har också säkerhet för API: er, åtkomstkontroll, lösenord, datakryptering eller åtkomstbegränsningar till obehöriga personer. Dessutom försöker vi fortfarande ge information och utbildning av vår personal inom GDPR-reglering för att upprätthålla de högsta standarderna i detta avseende.

Vi behandlar inga uppgifter om ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religion, filosofisk tro, fackligt medlemskap, hälsotillstånd, sexuell läggning eller slutlig övertygelse.